Новини от Women In Tech & Leadership

Новини от Women In Tech & Leadership

Традиционно за организацията Women In Tech & Leadership през месец март не просто празнуваме жената и женското начало, благите вести, но и споделяме с вас всички новини и годишни планове, които ни предстоят.

Няма да ви разочароваме и тази година.

„Women In Tech“ вече е „Women In Tech & Leadership“ – вярваме, че това име отразява много по-пълноценно мисията ни за овластяване на жените по целия свят и  насърчаване равенството между половете, равният достъп до ресурси и образование и равните възможности в  STEAM и  предприемачеството.

Избрахме да сме движение на жени и бизнес организации, които споделям общи цели, мисии и интереси и онова, което можете да откриете в наше лице е общност от съмишленици и жени, с които ще ви бъде приятно да изпиете по чаша вино след работа и просто да си поговорите. Общност, в която титлите няма значение и всички ние сме равни пред това, че имаме нужда от хора, с които да поговорим на общи теми.

Новината ни е, че Women In Tech & Leadership има свой манифест за равноправие на работното място. Вярваме, че организациите, които ще ни подкрепят са именно тези, които изповядват принципите на равноправието и дават равен шанс и равни възможности на всички свои служители не само на думи.

Запознайте се с нашия МАНИФЕСТ тук: https://women-in-tech.bg/manifesto/

  • През месец май планираме цяла седмица безплатен маркетинг маратон и серия от Майсторски класове на Ивелина Атанасова – Генчев ще ви разкаже за „Методът BRAVO“.
  • През септември традиционно е Акселараторската ни програма – отново безплатна за Women In Tech & Leadership.
  • Тази година сме предвидили и индивидуално менторство за участниците в Акселераторската програма.

И още …

  • Стартираме стажантска програма, за да споделим своя опит и знания. Програмата е с продължителност до 6 месеца и е отворена за всеки, които има интерес и желание да се развива в областта на дизайна, еvent management, фотография, видео, комуникация и маркетинг. След завършване на програмата ще получите индивидуална препоръка и възможност за платени ангажименти.
  • Постепенно ще започнем да насочваме усилията си от онлайн комуникация към реална такава, тоест искаме най-после да започнем да се срещаме на по чаша вино и да организираме събития на живо. Първите от серията са „Майсторските класове“ на Ива през м.май, но ако имате желание да ни подкрепите за винените дегустации – с вино или пък с една ръка за помощ, пишете ни на hello@women-in-tech.bg.
  • Стартираме подкаст и видеокаст. Първият сезон ще бъде 6 пилотни епизода, надявам се да ви харесат и да намерим съмишленици, които да ни помогнат фианнсово, за да го продължим.
  • И последно, поне засега. През април отварят регистрациите за  конкурса „Сайт на годината“, с които си партнираме традиционно и имаме специална награда за проекти, ръководени и изпълнени от жени в уеб – кандидатствайте или препоръчайте възможността на дами от своето обкръжение. Вярваме, че по този начин можем да променим схващането, че уеб и ИТ е запазено мъжка територия – https://bgweb.bg/

Регистрациите са членство в Women In Tech & Leadership са отворени, не пропускайте да се присъедините, за да следите новините около движението и датите за регистрация за събитията и обученията –  https://women-in-tech.bg/

https://women-in-tech.bg/

Жюстин Томс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Нагоре

С изполването на този сайт се съгласявате с употребата на бисквитки. още информация

С изполването на този сайт се съгласявате с употребата на бисквитки.

Close