За проекта

Екипът

Горица, Жюстин, Силвина, Мая и Хелиана се захванахме да поговорим в различни формати за дигиталното общество в България, за хората, които ежедневно инвестират време, идеи, пари и развиват този бизнес у нас.

Нарекохме проекта „Създателите – дигиталните оптимисти на България“. И ще говорим в подкаста ни, в блога и в бъдеща книга – ще разказваме историите, ежедневието, трудностите и успехите на всеки добър проект от дигиталната екосистема тук.

Ще те срещаме с ексцентрици, интроверти, работохолици, екстроверти, все симпатяги, хора, отдадени на работата си. Няма да поканим нито един гост, който върши работата си проформа или се взима прекалено насериозно. Няма да каним и създатели на проекти, които копаят само в своето поле и не помагат за развитие на целия пейзаж.

Каним те, ако всичко това ти допада, да ни подкрепиш. Събираме средства за издаване на „квинтесенция“, т.е. най-доброто от подкаста и блога в книга. Нужни са ни 6000 лв. и се надяваме да ги съберем до края на 2020-та година. Можеш да ни дариш още сега еднократно или да станеш наш патрон и с малки суми да ни подпомагаш всеки месец.

Можеш да ни помогнеш не само като дариш, но и като се абонираш за канала ни, оставиш ни свой мейл, за да ти пишем, когато имаме новини (не, няма да прекаляваме), като ни последваш във фейса или twitter, като шернеш някой наш пост или епизод или разкажеш на приятелите си за проекта. Да, ако имаш блог или се занимаваш с онлайн медия – с радост ще разкажем повече за Създателите и на твоята аудитория, само ни покани!

Благодарим ти!

Най-новото в блога

Последни епизоди от подкаста

Нагоре

С изполването на този сайт се съгласявате с употребата на бисквитки. още информация

С изполването на този сайт се съгласявате с употребата на бисквитки.

Close